Skip to content

In de ogen van een buitenstaander heeft Lars het allemaal: een succesvolle internationale advocatencarrière, een fijn huwelijk, drie leuke kinderen en een gedrevenheid om u tegen te zeggen.

En dan ineens… op weg naar een zakelijke afspraak, valt Lars stil op een plek waar hij niet hoort te zijn. Hoog tijd om de agenda leeg te vegen, want de man die zoveel ballen in de lucht houdt, kan helemaal niets meer.

Of toch wel: trainen. Voor de triatlon, hoewel hij op dat moment al 56 is. Hij zwemt, fietst en rent alsof de duivel hem op de hielen zit. Hij gaat hard, maar dan stagneert de progressie terwijl hij toch echt nog veel harder wil. Lars weet intuïtief dat het niet alleen een latent zakelijk conflict is dat hem probeert in te halen, maar dat ook de traumatische ervaringen uit zijn jeugd hem op zijn schouder kloppen.

Rennend door de botanische tuin in Singapore en zwemmend tussen de haaien in de baai van San Francisco, maar ook door yoga in Puerto de Mogán en tijdens een fietstocht dwars door Frankrijk samen met zijn vrouw, hervindt hij zichzelf. Dit boek schetst de lange reis van de mens, de advocaat en de sporter Lars naar zijn belangrijkste finish ooit.

ISBN Paperback: 978-9-4644339-0-6
ISBN E-book: 978-94-6443-391-3

Lamø B.V.
Eerste druk:
226 bladzijdes

Paperback: €23,95

Prijs E-book: 13,95

Een triatlonkaravaan lijkt op een tijdelijke sekte. Een rode loper markeert de laatste meters van de 226 kilometer van de pelgrimage. De volgelingen zijn te herkennen aan hun gesjouw met kleding en fietskoffers en hun diep verankerde verbondenheid, ondanks dat ze elkaars taal niet spreken.

Sinds mijn huisarts in 2017 zei dat ik burn-out verschijnselen had, ging ik iedere twee weken naar een therapeut. Ik bleef wel werken, zelfs in een nog moordender tempo dan voorheen. De verschijnselen werden erger. Ik was bezig mezelf in de vernieling te werken. Voor anderen.

Back To Top